צורות חיתוך הדגים שאתם יכולים לבחור אצלנו

אצלנו במפעל אנחנו עושים הכל כדי שיהיה לכם כמה שפחות להתעסק עם הדגים. אתם יכולים לקבל אותם בכל צורות החיתוך השונות, מוכנים לצלייה ולהכנה בדרך שתרצו. אז באנו לעשות סדר ולציין עבורכם אילו צורות חיתוך תוכלו לבקש בעת ההזמנה שלכם. כדאי לדעת!

דגים שלמים כמובן

מגיע אליכם נקי, ללא קשקשים, בטן או סנפירים.

דגים פרוסים

הדג יגיע פרוס עם העצם, מתאים בדרך כלל לבישול או לטיגון.

פילה דג

נקי, עם העור, ללא עצמות כלל. מכל דג יוצאים 2 פילטים כמובן. ניתן לבקש את הפילטים ללא עור.

ספר

הדג יגיע פתוח מהגב וייראה לכם כמו ספר. מתאים לגריל, לתנור וגם למילוי.

קוביות לסביצ'ה

שיטת חיתוך המתאימה לדגים נאים, סלטים וטרטר כמובן.

סאשימי או קרפצ'יו

שיטות אלה מתאימות למנות של דגים נאים.

אריזת ואקום

מתאים מאוד לאלו מכם שמעוניינים להקפיא את הדגים הטריים.

שימו לב, בכל צורות החיתוך השונות יש פחת ממשקל הברוטו. יש להתעדכן בעמודי המוצרים וההזמנה. הזמינו דגים טריים עוד היום בקלות ובמהירות!