מוסר ים על פרייד רייס עם פולי אדממה ברוטב מיסו אדום

4 מנות
סוג דג: מוסר
אופן ההכנה: במחבת

מצרכים

  • חתיכה של מוסר ים 120 גרם
  • אורז לבן מבושל
  • פולי אדממה חלוטים
  • בצל ירוק קצוץ
  • 2 כפות סויה
  • 1 כף מירין
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 3 גרם גינג`ר פרוס
  • 5 גרם שום פרוס
  • 200 מ"ל ציר דגים
  • 1 כף מחית מיסו אדומה
  • 30 גרם מירין
  • 20 גרם סויה

אופן הכנה

מתבלים את הדג במלח גס/פלפל שחור גרוס,
סוגרים במחבת ומכניסים לתנור ל 5 דקות חום בינוני מקפיצים את האורז בווק עם הסויה,
מירין, שמן שומשום, ג`ינג`ר,שום מערבבים טוב ומוסיפים בסוף את הבצל ירוק
והאדממה שמים בסיר את הציר דגים,סויה,מירין, מחית מיסו.
מביאים לרתיחה ומצמצמים בחצי עד לסמיכות הרצויה משלימים טעם עם מלח.