מוסר ים על פרייד רייס עם פולי אדממה ברוטב מיסו אדום
4 מנות
סוג דג: מוסר
אופן ההכנה: במחבת
מצרכים
- חתיכה של מוסר ים 120 גרם
- אורז לבן מבושל
- פולי אדממה חלוטים
- בצל ירוק קצוץ
- 2 כפות סויה
- 1 כף מירין
- 1 כפית שמן שומשום
- 3 גרם גינג`ר פרוס
- 5 גרם שום פרוס
- 200 מ"ל ציר דגים
- 1 כף מחית מיסו אדומה
- 30 גרם מירין
- 20 גרם סויה
אופן הכנה
מתבלים את הדג במלח גס/פלפל שחור גרוס,
סוגרים במחבת ומכניסים לתנור ל 5 דקות חום בינוני מקפיצים את האורז בווק עם הסויה,
מירין, שמן שומשום, ג`ינג`ר,שום מערבבים טוב ומוסיפים בסוף את הבצל ירוק
והאדממה שמים בסיר את הציר דגים,סויה,מירין, מחית מיסו.
מביאים לרתיחה ומצמצמים בחצי עד לסמיכות הרצויה משלימים טעם עם מלח.