דג טונה טרי: בדיוק מה שאתם צריכים לסושי שלכם

טונה טרייה הפכה לדג מבוקש מאוד בישראל בפרט ובעולם בכלל. דג טונה טרי הוא דג שניתן להגיש אותו כדג נא, כקציצות דגים מבושלות אוכסטייק טונה צרוב. אנחנו ממליצים תמיד לצרוך אותו כדג נא כדי להינות מהטעם הטרי והנפלא ומהמרקם האידיאלי. בטח שאלתם את עצמכם למה סושי הוא מאכל יקר יחסית – אז התשובה טמונה בדגים הטריים כמובן, כשפילה הטונה הטרי מככב על מבחר מנות סושי גורמה.

טרי, טרי ושוב טרי

כמו כל מוצרינו – אנחנו שמים דגש רב על טריות הדגים ומאכלי הים, גם אלו המיובאים מחו"ל – ועד לצלחת שלכם דרך המשלוח מהמפעל שלנו. פילה טונה אדומה טרייה הוא אחד ממוצרי הדגל שלנו, ואנחנו כל הזמן מקבלים פידבקים מעולים על הטריות והאיכות של הדג. כפי שציינו, רצוי להגיש את הטונה הטרייה כדג נא – סשימי (תוכלו להזמין את הדג כסשימי דרך האתר שלנו), או לצרוב אותה קלות (מעט מאוד).

הנה 2 מתכונים עם פילה טונה טרייה שכדאי לכם לאמץ >>>

 

למגוון מתכונים נוספים באתר שלנו הקליקו כאן. אתם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה שלנו כדי שתוכלו לבצע את ההזמנות משם בצורה נוחה ומהירה (: