הרוטב לדג אסיאתי שאתם חייבים לאמץ

אין ספק שהמטבח האסיאתי השתלט על החיך שלנו, והטעמים החזקים והמודגשים באים לידי ביטוי כמעט בכל מאכל אסיאתי כמו מוקפצים ונודלסים, סושי ואפילו במתכוני עוף וכמובן שגם במתכוני דגים. למרות שאנחנו אוהבים לתת יותר במה לדג עצמו ופחות לרטבים או לתבלינים, אי אפשר להתעלם מהעובדה שרוטב אסיאתי עם דג בתנור זה פשוט מושלם.

אז איך אפשר להכין רוטב אסיאתי בקלות ובמהירות?

בסופו של דבר, מדובר במשרה לפרוסות הדגים, ואנחנו אוהבים את המשרה האסיאתי שלנו כשהוא מורכב מרוטב סויה כמובן, רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק, חרדל, סירופ מייפל, סילאן, חמאת בוטנים טבעית, מלח גס ופלפל שחור גרוס. מערבבים את הכל היטב, מורחים על הדגים ומשרים אותם במקרר לכמה שעות. לאחר מכן להעביר לתבנית האפייה, לפזר עוד מלח גס מלמעלה ויש לכם ארוחת דגים מושלמת! אנחנו הכי אוהבים להכין את המנה הזאת עם פילה סלמון טרי כמובן. ואתם? (:

בתיאבון!