מולים טריים: מעדן אמיתי שכדאי להכיר

המולים, הלא הן הצדפות השחורות, מגיעה סגורה וטוב שכך – אין לצרוך צדפות טריות פתוחות. הן נפתחות בבישול ולמעשה מוגדרות כמוצר חי. אגב, אם ישנן צדפות שלא נפתחות כראוי בעת הבישול – אין לצרוך אותן גם כן. המולים זמינים יחסית לכל אורך השנה אודות לחוות גידול ייעודיות, ולאו דווקא מדייג. למולים יש ריח של מי ים, טעם מתקתק מעט ועדין והיא משתלבת נהדר עם יין לבן וחמאה.

עוד כמה עובדות חשובות על מולים טריים…

  • רצוי לצרוך אותן באותו היום ולא לשמור במקרר, אם כי אפשרי.
  • המולים בדרך כלל מגיעים בחבילות ארוזות.
  • טרם הבישול מומלץ לשטוף את המולים מעט מתחת לברז.
  • אין להקפיא את המולים הטריים.
  • את המולים ניתן לבשל, לטגן או לאפות.
  • מומלץ לשלב את המולים עם פירות ים נוספים.
  • כדאי לוודא כי המולים בחבילה אינם שבורים.

הנה מתכונים עם מולים שאתם חייבים לנסות…

הזמינו עוד היום: מולים טריים.