רשימת המוצרים

testint(744)
  • דניס – 500 גרם


    34.00 ליח' הוספה לסל
  • -
    יח'
    +
testint(3517)
  • מוסר ים


    95.00 לק"ג הוספה לסל
  • -
    ק"ג
    +

ארוחת דאבל דייט מושלמת בצ'יק

4 מנות
סוג דג: דניס, מוסר ים

אופן הכנה

ארוחת דאבל דייט מושלמת בצ'יק

אם אין לכם שום מושג בבישולים ועדיין בא לכם לאכול טוב, או שסתם לא מתחשק לכם להתאמץ אבל כן להרשים… הארוחה הזו היא בדיוק בשבילכם!
כמה דקות, אפס טעויות – ויש לכם ארוחה מושלמת (טוב, בעצם תצטרכו רק לדאוג לקינוח)

המוצרים שלנו (לרכישת המוצרים)

  1.  דניס 500 גר` 
    • כמות – 4 יח`
    • צורת חיתוך – פילה
  2. מוסר ים 
    • כמות – 0.5 ק"ג
    • צורת חיתוך – פילה
    • הערות – פילה בלי עור חתוך לקרפצ`יו – ארוז בניילון להגשה
  3.  יין לבן – שרדונה G

 


מנה ראשונה – קרפצ`יו דג ים – מתכון

מאת טליה הדר, מהבלוג EshetStyle

רכיבים (ל-2 צלחות גדולות)

  • 500 גרם פילה מוסר פרוס לקרפצ`יו
  • אבוקדו – חצי קלוף, חתוך לחתיכות קטנות
  • צנונית – קטנה, פרוסה לפרוסות דקיקות
  • פלפל צ`ילי אדום – רבע, לפרוסות דקיקות
  • ענף בצל ירוק – חתוך לטבעות באלכסון
  • נבטוטים מכל סוג (חמניה/אפונה/מיקרו בזיליקום) – חופן
  • 2 עגבניות שרי (או חצי עגבניה רגילה)
  • כף יוגורט או לבאנה (אפשר בלי)
  • חצי לימון
  • שמן זית, מלח ופלפל גרוסים

 


הכנה

  1. להניח את פרוסות הדג על צלחת (אם רוצים אפשר לדקק אותן קודם בין שני דפי צלופן. לא חובה)
  2. לזלף שמן זית בנדיבות
  3. לפזר מעל את יתר הרכיבים, לסחוט מעט לימון ועגבניה (ככה שיזלגו המיץ והזרעים) ולגרד קליפת לימון (פשוט לגרד את הקליפה במגרדת ישירות מעל הצלחת. לא לוותר. זה מוסיף המון!)
  4. להוסיף גבעות קטנות של לבאנה או יוגורט בכמה מוקדים בצלחת (אפשר בלי)
  5. לתבל במלח ופלפל גרוסים ולהגיש לצד פרוסות לחם טרי או מוצנם

 


מנה עיקרית – פילה דניס בתנור – מתכון

מאת טליה הדר, מהבלוג EshetStyle

רכיבים (ל-4 סועדים)

  • 8 חתיכות פילה דניס (עם העור)
  • שמן זית
  • סומאק
  • טימין
  • מלח ופלפל גרוסים

הכנה

  1. לחמם תנור על 250 מעלות (חום רגיל, למעלה ולמטה)
  2. לסדר את חתיכות הדג (עם העור כלפי מטה) על תבנית התנור מרופדת בנייר אפיה
  3. לזלף מעל שמן זית ולפזר את יתר התבלינים
  4. להכניס לתנור שחומם מראש על 250 מעלות ל-6 דקות בדיוק!
  5. להגיש ללא העור לצד תוספות שאוהבים

 


(למתכונים יותר מפורטים, שלב שלב בבלוג EshetStyle – פילה דניס | קרפצ`יו דג ים

רעיונות לתוספת ליד הדג?

הינה כמה אפשרויות קלות להכנה. כדאי לבחור שתיים –

  1. ברוקולי חלוט כ-5 דקות במים רותחים ומוקפץ במחבת עם שמן זית מלח פלפל ושקדים פרוסים
  2. דלעת ערמונים בתנור עם שמן זית, מלח פלפל ונגיעה של יוגורט
  3. פטריות פורטובלו מוקפצות על מחבת חמה (כ-3 דקות מכל צד) עם מעט שמן זית ומתובלות במלח ופלפל
  4. אורז(למתכונים מפורטים בבלוג EshetStyle – דלעת ערמונים | פטריות | אורז לבן | אורז צבעוני)